söndag 31 maj 2009

Underbara sommar



Hela familjen har spenderat helgen i skön högsommarvärme hos mormor & morfar! Helt fantastiskt!! Hur underbart är det inte de allra första dagarna med sol och riktig sommarvärme... Jag blir jättelycklig av det!

Sigge har premiärbadat ute i sin nya lilla pool och fullkomligt älskade det! I och ur poolen, störtdykningar under vattnet, kast med badboll och massa plask! Att vara hos mormor & morfar är rena paradiset för honom. Stor härlig trädgård där han kan kuta omkring utan att bli jagad av rädsla att han ska komma bort..! Mosters lekstuga är nog favoritplatsen, där går han ut och in, lagar mat, vinkar i fönstret, provsitter stolarna... =)
Han har också jagat Tjoffzan, som är sådär förtjust i hans hårda klappningar på ryggen...
Vi har busat, badat, fikat och bara myst. En superhelg helt enkelt!!

Vi var på en jättestor loppis i lördags där jag fyndade rejält!! En trehjuling, en gunga och en ny pool för 100kr. Precis så som loppis ska vara!
Allra mest nöjd är jag med trehjulingen. En riktig kult cykel i jättefint skick, för 25 spänn!! =)
Slänger ut en bild på den oxå snart...

Är riktigt trött nu... Jobbigt att åka bil i värmen, speciellt för Prinsen som är en varmblodig kille. Alldeles genomsvettig stackarn... Trots tonade rutor och solskydd så blir det varmare än annars. Men han var kanonduktig!! Vi stannade i Valbo Köpcentrum och köpte en bärbar DVD till honom. Att få titta på Nalle Puh får tiden att gå liite fortare och är kalasbra! En riktigt bra investering! Kommer vara kanon att ha på flyget oxå... När lilla vilden ska vara still i 4 timmar! =)

Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar