söndag 1 maj 2011

Fokus

Senaste veckan har gått åt till vårt husbygge från morgon till kväll när en ledig stund dykt upp! Med 2 små hemma så är det oftast en av oss i taget som fixar och donar. Vilket gör att det mesta tar lite längre tid. Nu återigen önskar man att våra föräldrar bodde nära!! Tänk så lyxigt att kunna få hjälp med barnvakt en vanlig vardagskväll, bara för att kunna få styra upp det med flytten utan att våra små är med. Och aldrig slår det fel utan de blir trötta, arga eller hungriga och vi får ge upp att få något mer gjort, igen... Men så är det!
Vi tar istället vara på tiden när de somnat! =) Till sent inpå kvällen har vi rensat, packat och skrivit listor...
Imorgon vid 10 har vi slutbesiktning, så skönt! Vi får sedan tillträde till huset imorgon eftermiddag! Då ska vi direkt börja packa in grejer! SOM VI LÄNGTAT!!
Vi har i veckan gjort iordning tomten, fas 1. Framsidan med infart till garaget är klart. Likaså baksidan där altanen skall byggas. Och även kortsidorna, där det är släntat och iordninggjort för gräsmatta! Det blir såå fint!! Nu börjar allt ta form och vi är väldigt nöjda. Framför huset blev två björkar kvar som hamnade jättefint på sidan om entrén. Där blir det gräsmatta och kanske en liten sittbänk eller ett fikabord för små hjältar & prinsessor...

Imorgon är en stor dag!!





1 kommentar:

  1. Vad fint ni får det! Hälsar kusin Jenny med småttingarna

    SvaraRadera