måndag 2 februari 2009

Alla barnhjärtans månad!


"Varje år föds 1000 barn med hjärtfel i Sverige. För tredje året i rad ägnar Hjärt-Lungfonden februari månad till att samla in pengar för att fler barnhjärtan ska få chansen att klappa längre. Satsningen blir större och större för varje år."
Februari är av Hjärt-Lungfonden utsedd till Alla barnhjärtans månad. En oerhört viktig insamling som leder till att forskning och resurser på hjärtkliniker förbättras med bl.a 3D ultraljudsmaskiner.
Forskningen på barnhjärtan är eftersatt och de vill man nu ändra på!
För mig är det självklart att stödja denna forskning!! Vår son föddes med en om ack så liten missbildning på sitt hjärta och är vårat lilla "hjärtbarn". Vi besöker hjärtspecialist och om han mot förmodan skulle drabbas av värre förträngningar som måste åtgärdas vill vi självklart att han ska få bästa vård.
För det 2000 föräldrar som varje år får ett barn som föds med hjärtfel så blir det för vissa av dem en väldigt tuff och förödande resa.
Jag vill även bidra till att dessa föräldrar känner att det finns resurser och framför allt kunskap för att kunna behandla och vårda deras "hjärtbarn" på bästa sätt!
Så var med och stöd Alla hjärtbarns månad, köp "Hjärtbarns pinsen"!!
Alla kan hjälpa till att förandra utsikten för framtidens "hjärtbarn"...

1 kommentar:

  1. Självklart ska vi hjälpa till att stödja "alla barnhjärtans månad". Men vart kan man köpa en sådan pin?

    SvaraRadera