lördag 26 mars 2011

Rustade

Blev som sagt en snabb shoppingtur igår. Fyndade nya vinterstövlar till barnen! Sigge har denna Sorelstövel redan och vi har varit jättenöjda! Varma, vattentåliga som sjutton, skön passform och han kan ta på dem själv!!

När de nu fanns på REA passade jag på att köpa nya inför nästa vinter och även ett par till lillasyster! Vi använder Sorel hela familjen, den bästa vinterkängan som finns...

När det nu börjar bli mildare och blötare ute så är overall och skidställ inte ultimat längre. Sigge har fleecefodrat regnställ från Didriksons som funkar fint men som vid för varmt väder inte andas så bra, det allra bästa är ju skalkläder! Valet var väldigt lätt i år. Vi har varit jättenöjda med Polarns skalställ tidigare men i en klass för sig är Isbjörn fd. Nanook. Vi har haft deras overall och skidställ till Sigge 2 vintrar i rad nu, finns inget negativt att säga alls!!

Idag invigdes nya skalstället! Bus i snön och sen Lördagsgodis ute i solen... Jag skottade fram en snösoffa på framsidan så vi kan sitta och njuta av förmiddagssolen!


Tummen upp!

1 kommentar:

  1. Å vad skoj att bloggen är igång igen! Skalkläder känns som ett härligt vårtecken :-)

    Kram!

    SvaraRadera