tisdag 4 december 2007

Härlig vintermorgon!!


Inatt har det varit riktigt kallt, fortfarande -8 grader nu på morgonen! Under helgen kom det MASSOR med snö! En halvmeter nysnö på bara några dagar hör inte till vanligheterna... Oturligt nog så hann vi inte med att åka skidor men det kanske kan bli ngt åk idag! =)

Ska försöka hinna iväg upp på fjället idag och fota lite, hoppas kunna ta ngt fint julkort oxå!! Det är såå vackert med all tung snö som hänger på träden överallt!

Blir annars en lugn dag idag... Ska baka lite med världens dyraste krydda, nu 15 700:-/kilo exkl. moms.... SAFFRAN! Behöver fylla på med lite lussebullar!

ETT TIPS!

Om man vill servera något alkoholfritt alternativ till glöggen så finns ju självklart alkoholfri glögg, men alla gillar inte glögg och jag provade i helgen ett alternativ som verkligen var uppskattat! Alkoholfri cider som jag värmde i kastrull, hällde sedan upp den i en glaskaraff där jag hade 2 st kanelstänger... Den varma cidern med lite smak av kanel var jättegod!! Snyggt oxå att servera den i glaskanna, då kanelstängerna syns genom glaset... =)

Idag ska jag njuta av VINTERN här i SÄLEN!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar