onsdag 1 december 2010

Första december

Äntligen har vi fått kicka igång årets sista månad. En härlig månad som bjuder på många tillfällen till njutning och tid till det viktigaste vi har, familjen. Men oxå tid till glitter, partaj och skumpa!
Sigge lyste upp hela morgonen när han insåg att nu äntligen har dryga morsan sett till att vi kommit fram till dagen då man äntligen fick börja öppna paket. Tror han var rätt less på mina förklaringar om "-ny månad, tre dagar kvar, på onsdag"osv..
Vi hade en fin morgon. Utsikten från oss mot Lindvallens skidbackar, härlig vy va?

Då det fortfarande är rejält kallt så blev det massa innelek idag. Vi byggde tågbana och jag försökte spela yatzy med Sigge. Det är ju skitkul. Men han hade inte minsta intresse för det... Lillasyster hänger med och följer noga vad storebrorsan sysslar med. Hon har blivit så stor på bara några veckor vår lilla Skrutta. Och idag kom första tanden fram!!

Lagom till eftermiddagsfikat då vi bjudit hit Sigges bästis så var bullarna rykande färska! Grymt goda saffransbullar med mandelmassa och apelsin! Ljuvliga var dem!! Och Sigge var med hela tiden och fixade, lite mer intresserad denna gången. Skönt med ett gäng bullar i frysen. Kom och fika!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar