tisdag 18 november 2008

Måste välja



Funderar på att skaffa ett klädskåp till Sigge! Gillar dessa två modeller. Men vilket är finast? Har även haft funderingar på att bygga ett själv. Med pappas hjälp gällande konstruktion och viktiga saker man måste tänka på, Ni vet! Sånt som små bruttor inte väntas fixa själva, så det är lika bra att fråga så man gör rätt från början och kan vara skitstolt sen istället...!!

Vår Prins mår inte alls bra...! Har gråtit och gråtit hela kvällen.. Men nu äntligen så är han lite glad och läser bok med sin pappa. Han hostar så mkt och har slem som inte lossnar, helt svettig och slut är han. Om man ändå kunde göra något, det gör så ont i mammahjärtat när han mår dåligt..!

Jag har storstädat sovrum, badrum och lite av köket nu på kvällen. Är helt slut! Men det känns jätteskönt! Vi ska ju ut på äventyr snart igen och när vi kommer hem är det första advent och jag börjar jobba ordentligt. Vore ju så skönt att ha hunnit få lite adventfint innan... Så vet Ni, idag satte jag adventsljusstakar i Sigges fönster. Så mysigt och fint!! =)

Ska byta lite gardiner, ta fram lite pynt och ljusslingor..! Det blir imorgon.. Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar