torsdag 17 december 2009

Dax att öppna


Det har varit några hektiska dagar denna vecka! För att hinna med allt inför öppningen imorgon.. Och ändå är det inte helt klart ännu! Men det ska gå!! =)
Blir en tidig morgon för mig imorgon, för att göra det sista...
Alla tjejerna som ska jobba kommer vara i butiken hela dagen imorgon så vi kör en racerstart och hoppas få snurr på allt innan det smäller till i veckan med anstormning av julgäster!
Skönt att äntligen vara igång på riktigt!!
Men vi har lite otur, Sigge mår inge vidare och hade det jobbigt med astma inatt. Det hade börjat igår på dagis, när han sov ute. Han blir ju x-tra känslig för kyla med hans luftrör och särskilt när en förkylning är på G.
Så idag fick han vara hemma med oss halva dagen var. Han blir bara snorigare och hängigare... Så en förkylning är definitivt på intåg. Det är ett pusslande när man har svårt att vara borta från jobbet just dessa dagar. Men när vi delar på dagarna går det strålande. Ingenting är dock viktigare än vår Prins!!
Hoppas nu bara att det går över snart så han får vara frisk i jul lilla älsklingen!!
Postade alla julkort idag! Skönt att bocka av det från listan... =)
Har en hel del klappar att slå in, tänkte få det gjort ikväll men är lite trött nu. Ska gå och lägga mig istället för att orka komma upp tidigt imorn...
Sov gott!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar