onsdag 29 september 2010

Nu rullar vi igen...

Det har varit lite väl mycket att stå i senaste veckan och särskilt mycket huvudbry...
Vi fick ett brev från kommunen där de plötsligt meddelar att vår tomt har "infartsförbud" längs den ena sidan. Och såklart där vi planerat ha vår infart. Hela upplägget med huset och garagets placeringen bygger lixom på det! SUCK!
Man blir mer än less! Inte nog med det vi fick även ett papper gällande vårt bygglov, att det saknades handlingar där nuvarande och planerade marknivå skulle märkas ut.
" Så här vill vi att det ska se ut! "
De har skickat underlag för ansökan om bygglov till oss för läänge sen. Vi har varit i kontakt med dem flera gånger och NU, NU kommer de på att vi måste sända in mer handlingar.

Finns det inga rutiner... Att när någon vill ansökan om nybyggnation så skickar vi ut ett kompendium med x, x, x och x. Så de från början får all info de behöver. Smart där!
För ett bygglov tar ju sin lilla tid utan att det krånglar, så när det krånglar.. Tänker inte på det mer!

Så vi har fått spegelvända vårt hus och bytt sida där garaget ska stå. Det blir nog bra, det får bli asbra! Fördelar och nackdeler med båda...
Men nu är iaf alla handlingar korrekta och vi hoppas de kan få tummen ur och trycka på gröna knappen så vi kan köra!! Markentreprenören vill sätta skopan i marken när som helst, och grundkillarna är på g... Så nu måste det flyta smärtfritt, låt det göra det!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar