lördag 13 december 2008

Riktigt skön dag


Vi har precis kommit hem från en tur till Lindvallen. Vi träffade Fredrik och några andra och tog en fika... Sigge var på strålande humör och upptäckte hur kul det är med pjäxor...! De blänker så fint i alla olika färger och spännena var särskilt intressanta!

I förmiddags så somnade Sigge vid strax efter 9 och sov till 12!!! Har aldrig hänt förut... Han måste oxå varit väldigt trött lilla älsklingen. Eller så kände han på sig att hans mamma behövde vila lite x-tra!

Vi har åkt lite pulka oxå! Men det blev ingen längre stund ute då det är rätt så kallt... Sigge somnade igen i bilen på väg hem. Så nu vilar han en liten stund. Så mycket som han kommer att ha sovit idag gör nog att han kommer ha en sen lördagskväll!! MYSIGT!

Nu ska jag röja lite här hemma. Ta hand om tvätt och andra måsten... Sen får det bli en skön kväll med god mat och massa tända ljus som höjer mysfaktorn!

4 kommentarer:

  1. Han e ju sååå söt, ska bli så kul att ses. Så klart vi ska umgås massor både med och utan barn ; )

    Du kommer väl ihåg

    "Ida nu dricker du annars får du sova på soffan"

    SvaraRadera
  2. "VARNING SÖTNOS PÅ BILD"
    gud vad jag längtar tills jag kommer upp !

    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag saknar en liten stjärngosse !!! Det är ju Lucia idag! Okey, man får vara glad för det man får och i morse kom en Lucia med väldigt kort hår och basröst.....

    SvaraRadera