onsdag 14 april 2010

På glid

Sigge tycker verkligen det är riktigt roligt att åka skidor. Till vår stora glädje så klart! Har varit både kul och väldigt mysigt att kunna vara tillsammans hela familjen i skidbacken i år. Själv har jag väl tagit sådär 3 åk i Trollskogen eller nåt! =) Eller mest hängt i nedre delen av barnbacken och hejat på och tagit emot de små skidfantasterna!

Helst av allt så vill Sigge åka skidor när även Silje är med, hans bästa kompis! Och hennes mamma Anna, som är en av favoriterna i vår bekantskapskrets! Till helgen ser vädret ut att vara fint och vi spenderar mer än gärna dagarna ute i backen med skidåkning, korvgrillning och mys! Vi håller tummarna för att Silje som fick en släng av magsjukan igår hinner bli frisk till helgen!! Så vi kan ha en härlig familjedag tillsammans...

I barnbacken åker Sigge rullbandet själv och glider utför. Upp, ner, upp, ner! Mera mera!! Där vill han göra allt själv! Och som de skrattar och har kul när de får hålla på själva de små busarna... När vi däremot åker i Trollskogen där det är rätt brant fram till själva skogen har vi sele på honom. När man bara är 2 år så kan man inte lära sig bromsa än. Motoriken är inte utvecklad och inte heller tillräckligt med styrka finns i benen. Då är det perfekt att pappa håller i baktill och ser till att farten är lagom... =)

Jag hoppas på en strålande helg med mycket bus i backen.... Vårsnö - finns inget bättre!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar