söndag 18 april 2010

En dag med familjen



Söndagar är nästan heliga för oss! =) Det är dagen i veckan då vi alltid försöker ha en heldag tillsammans hela familjen... Iaf under vintersäsongen när det är full fart hela tiden och det ofta blir jobb på lördagar.
Då vi haft fullt hus denna helgen var det extra mysigt med en stor och härlig söndagsfrukost med hela gänget imorse!!
Sen åkte vi till Experium och badade på förmiddagen, alltid lika härligt! Jag och stormagen kanske tog vårt sista dopp... Nästa gång kanske det blir babysim! *önsketänkande* Vi slog iaf till på vattenrutschbana med Sigge och moster, barnsligt kul!

Fredrik och Simon tog en promenad när Sigge sov. Själv passade jag på att bara ligga på soffan! Behöver de stunderna mer och mer nu känner jag. En viss trötthet har smygit sig hit och tagit ett fast grepp...

Färsk pasta och italiensk köttfärssås med riven parmesanost lagade jag till middag, vilket blev kanongott! Då solen sken och vi inte varit ute så mycket så gick vi ut efter middagen och lekte en stund. Kaffe och bulle på altanen i kvällsolen fick avsluta dagen... =)
PRECIS som en söndag ska vara!!

Sigge är väldigt glad över att Simon är här och busar nu med honom för fullt! Tur han stannar till onsdag. Sigge får vara ledig från dagis måndag och tisdag så vi kan mysa med Simon hela dagarna!!

Ha en riktigt skön söndagskväll!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar