onsdag 25 augusti 2010

Det yttre



Börjar verkligen så smått inse hur mycket tid det går åt bara till att ens veta VAD man vill ha och HUR man vill att allt ska se ut! Kvällarna rusar förbi... Mycket Googlande blir det! =)
Men sakta men säkert så börjar vi ta oss igenom "do it" listan gällande att åtminstone få fram vad det är vi söker! Hur vill vi att allt ska se ut?! Moodboards och klipp- och klistraböcker kommer vara väldigt behjälpliga.
Ytterdörren från "Bor Dörren" är den vi kommer att ha. Rätt stram och enkel design. Vi gillade inte den entré som vi kunde få från leverantören så den valdes bort. Kändes som att den gav huset en mer tradionell stil, typ samma som med spröjsen.
Lite enklare och mer modern stil är vad vi eftersträvar till husets yttre. Hmmm lite svårt att förklara kanske..!? =)

Så istället är det nu ett entrétak som måste falla oss i smaken! Detta från Skanbex gillade jag! Så nåt i den stilen får det gärna bli. Tror nog vi kommer satsa på någon typ av stentrappa/betong. Har inte kommit så långt i tankebanorna ännu!
Fasadbelysning är riktigt snyggt! Dessa är budget från Jula, endast 199 kr.! Men frågan är hur ljuset är. Vilken spridning och ljusbild lampan ger. Det är det som är det viktigaste!
Kanske blir en lampa av mer kvalité, men looken på denna är jättefin!
Vi svenskar sägs ju vara rätt kassa på att belysa vårt hem i största allmänhet, även invändigt. Dags att börja ändra på det!
Vad gillar Ni fasadbelysning?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar