tisdag 24 augusti 2010

Glimt av fasadens utseende


Hittade en bild av en annan husmodell från vår husleverantör med samma utseende på husets yttre som vi har valt! Svart hus med gråa takpannor och plåtpaket i silver. Känner mig väldigt nöjd! Hade nog tron om att takpannan var en nyans mörkare grå, men gillar den ljusa jättemycket!
Riktigt spännande att få en liten glimt av hur vårt hus kommer se ut på "riktigt". Vårt hus är dock ett 1-planshus men har liknande fönster. Både de långsmala och de stora. Fredrik har varit inne på att ha spröjs men jag tycker huset får en snyggare och helt annan look utan. Så utan får det bli! =) Är även ett tillval hos husleverantören, så ångrar vi oss går det att köpa till.
Skulle gärna ha en röd dörr! Men nu är en vit beställt... Fanns inga röda hos leverantören tyvärr, så det fick bli en kostnadsfråga. Hade blivit väldigt mycket dyrare att köpa en på egenhand då avdragen för att skippa dörr inte är speciellt mycket.
Får kanske bli en röd i framtiden... =)

3 kommentarer:

  1. Så snyggt Ida, jag förstår att ni längtar!!!

    SvaraRadera
  2. Är det ett Smålandsvillanhus? Vi "byggde" ett sån´t för 3,5 år sedan nu. (Villa västervik heter det vi bor i) Fönstren är ju underbara! Spännande för er att snart få ett helt nytt hus! Dina barn är super söta och bloggen är kul att läsa!
    /Carina

    SvaraRadera
  3. Japp, en Smålandsvilla är det!
    Deras senaste modell som heter Villa Vetlanda. Ett 1-plans hus i vinkel. Vi var inne på ett 1,5-plans Nybro från början men ville helst inte ha en ofärdig övervåning och allra helst ett 1-plans hus.
    Så plötsligt kom denna modellen, som är som 1-plans Nybro fast förlängt i ena vinkel. Så allt vi önskade fanns plötsligt!

    Kul att du gillar min blogg!!

    SvaraRadera