måndag 11 augusti 2008

Feber och kräk

Älskade lilla plutten är sjuk! Har varit lite kinkig ett par dagar, men så i eftermiddag blev han bara ledsnare och ledsnare. Kände då att han var jättevarm. 39,4 som blev 39,8 och upp till 40,3.

Nu på kvällen har han varit jätteledsen. Yrat i sömnen och kräkts ner mig... Det enda som fick honom att sluta gråta var när vi satt på duschen... Lilla gubben, han som älskar vatten! Så när jag stod i duschen med byxor och BH på, nerkräkt med en liten Sigge i famnen så blev allt så mycket bättre.
Perfekt att kyla honom lite, plus att duscha bort allt kräk. Och vi fick en gladare kille oxå! Som orkade äta lite efteråt..

Usch vad det gör ont i mammahjärtat när ens lilla fis inte mår bra. Man gör allt man kan men ibland hjälper inte ens det!
Nu verkar han äntligen ha somnat i pappas famn! Han fick alvedon igen för ett tag sedan och när han nyss fick nya blöja så började han tokskratta! Så fort Fredrik tittade på honom så skrattade han hela tiden!! =) Alvedon gör underverk, om så för ett kort litet ögonblick...

Hoppas på en piggare dag imorgon!

1 kommentar:

  1. Hoppas lill bäsi kryar på sig snart. Inge kul när dom e sjuka.
    Hoppas allt e bra med dig!
    KRAM

    SvaraRadera