lördag 23 augusti 2008

Vackra vy







Idag har vi tagit en jätteskön och mysig promenad till Östfjällsstugan! Sigges allra första tur uppe på fjället... Det var fantastiskt skönt! Jag hade nästan glömt bort den otroliga tystnaden som är där uppe. Det var alldeles vindstilla... Och då hörs just, ingenting. Den tystnaden går inte att hitta någon annanstans! Ni borde komma hit och uppleva den underbara naturen, utsikten och tystnaden. Och andas ren & frisk fjälluft!! Man blir glad och lugn i själen!!
Och vi har 10 minuter med bil dit. Måste nog skärpa oss och gå på fjället mycket oftare...
Vilken LYX det är egentligen! =)
Klockan är mycket... Jag har suttit och kikat på bilderna vi tog idag. Lär tjata ett tag till om hur glad jag är över att äntligen fått en "riktig" kamera! =) Det är grymt kul att fota!!
Nu är det dax att försöka sova! God natt..

5 kommentarer:

  1. Super fina bilder! Lyx med bra kamera!

    SvaraRadera
  2. Oh fy så härligt det ser ut!:)
    Visade min Fredrik bilderna och man såg hur det lös i ögonen på han. Sånt vill jag också göra, sa han. Vi får väl ta en tripp upp nån gång och vandra med er!:)
    Ha det gott hjärtat!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. SÅ klart Ni ska göra det!! När Ni vill!! =) Att ta sig till "södra kungsleden", som är där vi gick, tar ju alltså bara 10 minuter hemifrån oss.. Det är jättemysigt! Och just där har de grusat leden så man kan dra barnvagn och liknande, helt perfekt! Bästa utflykten... KRAM

    SvaraRadera
  4. Tjena allihopa.

    Otroligt fina bilder, ni är så fina :)

    Hoppas ni har det bra
    kram

    SvaraRadera
  5. Verkligen fina bilder,ni är så fina allihop.Sigge är glad som vanligt.Kramar från biggan.

    SvaraRadera