måndag 20 oktober 2008

Till Prinsen


Hösten är här på riktigt nu!!

Vi har minusgrader på mornarna och det är riktigt ruggigt... Som alltid svårt att klä på de små, inte för kallt, inte för varmt! Stort problem som småbarnsförälder.. =)

Sigge var på väg att växa ur sin PoP windstopper, så den sålde jag på Tradera! Nu ska en ny ska inhandlas! Denna turkosa är en favorit och på den nya modellen är det ordentliga muddar i ärmarna, något som saknades på den äldre modellen. Smart gjort...
Det är ett toppenplagg som funkar året om!! Me like!

Vantarna är de absolut bästa!! Från Hestra, märket vi själva använder. Till de små är de jättevarma och har en smart dragkejda på sidan så man lätt får in hela handen så vanten sitter på ordentligt. De rekommenderar jag till alla små händer i vinter!
Prinsen har ett par redan som använts flitigt... I år har modellen dock blivit lite längre och det har lagts till en resår som håller vanten på plats ännu lite bättre..! Bra med flera par..

Får bli en shoppingrunda för att handla lite åt Sigge. Kanske vi kan önska oss lite oxå! =)

Vår skatt är dunderförkyld med rinnande näsa och hosta! Tyvärr tror jag han har fått feber igen oxå, känns väldigt varm nu. Han har vaknat av sin hosta och myser med pappa i soffan och dricker välling...
Snart ska vi gå och lägga oss allesammans! Hoppas på en bättre dag imorn...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar