tisdag 31 mars 2009

Mat mitt i veckan



Kycklingwok med cashew

'

4 pers.
3 Kycklingfiléer
2 Morötter
1 Paprika
4 Salladslökar
1 Röd chili
4 Vitlöksklyftor
Limejuice
3 msk Oyster sauce
2 msk Soya
1 dl vatten
Cashewnötter naturella
Eco Rött Råris
'
Sätt på ris enligt anvisning på förpackningen!
'
Rosta cashewnötterna en snabb sväng i pannan. Ta upp dem.
Strimla kycklingen. Hacka chili & vitlök. Fräs det tillsammans, tills kycklingen är vit. Häll på soja och hälften av oyster saucen. Rör om!
Ta upp kycklingen ur pannan.
Strimla salladslök och paprika. Skiva morötterna. Ner i pannan och woka runt ett par minuter.
I med kycklingen igen. Tillsätt resten av oyster saucen, lite limejuice och vattnet.
Låt puttra tills nästan all vätska är borta. Blanda ner cashewnötterna!
'
Servera med rött råris och chilisauce..!
'
Bjöd svärmor & Sigges faster på den här maten till middag idag! Blev väldigt gott!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar