söndag 28 mars 2010

För lek och bus

Boardman Set SEK 699, Didriksons - NELLY.COM

Nu när det varit blandat väder med både plusgrader och regn så upptäcker man fort att andra kläder behövs till Sigge! På dagis blir det rejäla vattenhål, sanden kommer fram men det är fortfarande snö och kallt oxå!

En fodrat regnställ känns som ett väldigt bra komplement till overall och skalkläder. Nu när det blir en lite längre mellanperiod. Lite varmt för vinteroverall men för blött och kyligt för skalkläder. Kommer vara perfekt även till hösten. När det är blött och blir lite kallare.

Tror vi slår till på ett från Didriksons, kanske det som på bilden ovan! Ska kika imorgon innan jobbet om jag hittar ett! För en liten kille som älskar att rulla, hoppa och busa i snö och vatten så blir det nog en god investering! =)

Någon som provat detta fodrade regnställ? "Didriksons Boardman Set"

2 kommentarer:

  1. För en som jobbar i branschen så kan jag varmt rekommendera detta ställ. Saga har ett och det är guldvärt när hon är på dagis och busa, Av någon konstig anledning så så vill de ju helst till vattenpölarna och leran!

    SvaraRadera
  2. Jätte bra med fodrade "gummikläder". Skönt att slippa overall med galonisar ovanpå. Behöver dock vändas ut och in, för att bli torra på insidan. Hoppas Sigge får stora skitiga pölar att hoppa i;).
    Kram Pernilla

    SvaraRadera