onsdag 3 mars 2010

Ny racer


I helgen hittade vi en ny barnvagn! Har länge letat efter en vagn som ovan. En röd syskonvagn från Babytravel. Med liggdel på ena sidan till lillplutten då såklart!
Såg en annons på blocket som inte legat ute mer än en timma. När jag kollade upp vart vagnen fanns någonstans så visade det sig att det var min brors granne i Hjo som var säljaren!
Väldigt lustigt! Men helt perfekt! Skickade över brorsan att kolla in vagnen och nu är den vår och står i hans garage och väntar på att få komma till Sälen! =)
Finns inte så jättemånga röda vagnar av denna modellen på begagnatmarknaden så de som väl kommer ut säljs fort! Är jätteglad över att vi hittade vagnen, den var jättefin!!
Och i lagom prisläge. Så om det visar sig att vi inte får så jättemycket användning för den mer än en kort tid så kanske det bara har kostat oss några hundra att haft den eller om vi har tur kanske vi får tillbaka pengarna. Då vi fick den för ett bra pris!
Känns iaf kanon att ha en syskonvagn direkt när lillfisen är här! Min vilda 2-åring är inte en kille som står stilla på en ståbräda... Eller går "fint" vid sidan om vagnen själv för den delen heller... =) Så det känns tryggast att kunna sätta honom i vagnen och veta vart man har honom!!
Är såå sugen på att få hem vagnen, men det är ju rätt långt till min bror. Hoppas kunna lösa tranporten av vagnen snart. Så vi kan provköra lite!! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar